Seminaret har startet

Det ble en god natt søvn for de fleste av oss. Noen ble liggende å telle og øve seg på ulike tallrekker.
Men nå er alle igang.
Seminaret startet med de vanlige velkomsttalene. Det var innledning fra opplæringsavdelingen i Guiyang og Sizhuan, Tidligere minister for spesialpedagogikk oppsummerte og hilste. En representant fra døveforbundet i provinsen (Guizhou) og fra Amity og Signo.
Neste post var å ta bilde. Det obligatoriske bildet har blitt tatt på alle 10 konferansene. Disse er nå viktig historisk materiale og nyttig for å få en oversikt over tiden Signo har engasjert seg i Kina.
SG1L2809
Knut Rune, Camilla, Linda og Stein-Erik venter forventningsfullt på hvilken plass de skal få. Rangering er viktig i Kina og alle de fremste har sine faste plasser.

I Kina: Knut Rune Saltnes

Leave a Reply